verzorging

Als u dat extra steuntje in de rug of begeleiding bij de dagelijkse bezigheden en taken nodig heeft, staan we voor u klaar. Activiteiten die normaal gesproken bijna vanzelf gaan zoals wassen en aankleden, eten en drinken, gaan soms niet meer zo gemakkelijk. Onze verzorgenden helpen u bij uw dagelijkse lichamelijke verzorging bij u thuis. Als het nodig is 7 dagen per week en 24 uur per dag. Dit betekent dus dat u ook nachtzorg kunt krijgen. Wij bieden hulp in uw huis voor bijvoorbeeld schoon-

maken, het opmaken van uw bed of het wassen en strijken van uw kleding. 

verpleging

Onze verpleegkundigen kunnen u helpen als het gaat om het verzorgen en verbinden van een wond, het toedienen van medicijnen en andere verzorgende en verpleegkundige handelingen.

 

Somatische verpleegzorg

Bij chronisch lichamelijke aandoeningen ontvangt u in uw vertrouwde woonomgeving intensieve begeleiding, verzorging en behandeling. Maar ook om samen koffie te drinken, de krant te lezen, te lunchen en te koken. Wij bieden u een goede dag- en weekinvulling met een activiteitenprogramma  en kunt u uw sociale contacten onderhouden. U beschikt over een woning of appartement.

 

Psychogeriatrische verpleegzorg

Ook cliënten met een psychogeriatrisch ziektebeeld (dementie) kunnen bij de Heemhoeve terecht. U woont in een woning of appartement binnen een veilige, vertrouwde en huiselijke leefomgeving. Wij bieden u een goede dag- en weekinvulling met een activiteitenprogramma en kunt u uw sociale contacten onderhouden.