Missie & Identiteit

De Heemhoeve is een kleinschalig christelijk woon-zorgcentrum. Iedereen die zorg nodig heeft is bij ons van harte welkom. Onze deskundige betrokken zorg- en hulpverleners staan voor u klaar. Ons dienstenaanbod is breed, van huishoudelijke hulp tot intensieve verpleegzorg. Maar ook mantelzorg, dagactiviteit en thuiszorghulp behoren tot ons aanbod. 

 

Bij al onze activiteiten staan betrouwbaar, christelijk, betrokken en vakmanschap centraal.

  • betrouwbaar, omdat we een transparante, duidelijke en heldere organisatie zijn. We maken waar wat we beloven en bij De Heemhoeve geldt afspraak is afspraak.
  • christelijk, omdat wij geloven dat God de mens naar Zijn beeld geschapen heeft. Als ''beelddrager'' van God is ieder mens uniek en kostbaar, verdient respect en bescherming. 
  • betrokken, omdat we midden in de samenleving staan. We willen dichtbij onze cliënten staan, maar ook hun familie en vrienden, de buurt en (zorg)instellingen. Samen zorgen we zo voor een vertrouwde woon en leefomgeving voor onze cliënten.
  • kwalitatief hoogwaardige zorg op maat is vakmanschap. Dit leveren we dagelijks met goed opgeleide werknemers en ervaren vrijwilligers die de eigen levensstijl en individuele wensen van een ieder waarderen én respecteren.
Betrouwbaar Christelijk Betrokken Vakmanschap
Betrouwbaar Christelijk Betrokken Vakmanschap